Başkan Tarhan’dan Duyarlı Vatandaşlara Çağrı

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediyenin Dayanışma Evi bünyesinde başlattıkları ‘Durma Sen De Elini Uzat’ kampanyası ile toplanan yardımlarla birçok ihtiyaç sahibini mutlu ettiklerini belirterek, duyarlı vatandaşlara kampanyayla destek vermeleri çağrısında bulundu.

Başkan Tarhan’dan Duyarlı Vatandaşlara Çağrı

Mezitli Belediyesi tarafından hayırseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getirmek amacıyla hayata geçirilen 'Durma Sen De Elini Uzat' kampanyası ilgi görmeye devam ediyor. Mezitli Belediyesi Dayanışma Evi bünyesinde gerçekleşen kampanyaya duyarlı vatandaşlar tarafından getirilen giysi ve ev eşyaları, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Son olarak İçel Rotary Kulübü ve Türk Eğitim Derneği (TED) İçel Koleji Okul Aile Birliği de yardım kampanyasına destek verdi.

İki kuruma gerçekleştirdikleri yardımlar dolayısıyla teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, kaybolan sosyal ve kültürel değerlere sahip çıkmak için dayanışma ve yardımlaşma gibi toplumu yüzyıllarca ayakta tutan kavramların canlanması gerektiğini vurguladı. Halkın gönüllü desteğini alarak, Mezitli ve İçel halkını bütünleştirme çabası içinde olduklarını belirten Tarhan, duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, yapılan bağışların önemine dikkat çekti. Tarhan, "Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Dayanışma Evimizde, giyimden ev eşyasına kadar birçok ürünü kabul ediyoruz. Burada amacımız, varlıklı ve duyarlı vatandaşlardan aldığımız eşyaları, dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaktır. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için 'Durma Sen De Elini Uzat' yardım kampanyası sayesinde birçok kişinin ihtiyaçlarını gidererek, mutlu olmasını sağlıyoruz" dedi.

Kampanyaya birçok kişinin destek verdiğini dile getiren Tarhan, “Toplumumuzda dayanışma ve yardımlaşma ruhunu görebilmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşların destekleri sayesinde yardım ağımız daha da büyüyecek. Yardımların artmasıyla kimsenin giyecek sorununun olmayacağına inanıyorum" diyerek, herkesi yardım kampanyasına destek olmaya çağırdı.

İki kurumun yetkilileri tarafından Mezitli Belediyesi Dayanışma Evi'ne getirilen yardımların, ilçede oturan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz bir şekilde ulaştırılacağı bildirilerek, kampanyaya destek vermek isteyenlerin, belediye ekiplerinden, yardımların alınmasını talep edebilecekleri belirtildi.
Kaynak: İHA