Eskişehir Valisi Tuna'dan, Bedensel Engelli Çifte Ziyaret

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, geçen günlerde dünya evine giren bedensel engelli Müzeyyen ve Recep Çetin çiftini evlerinde ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Tuna, insanın her haliyle topluma faydalı işler yapabileceğini vurguladı.
Recep Çetin'den yarım kalan eğitim hayatına devam etmesini isteyen Tuna, "Engelli vatandaşlarımız hayatın her alanında yer almalı. Toplum içinde engelli vatandaşlarımıza duyarlılığın daha da artması için sizler, farkındalık yaratacak işlerde başarılı olup rol model olmalısınız" ifadelerini kullandı.
Tuna, engelli bireylerin sosyal yaşama katılmalarına büyük destek verdiklerini belirterek, şöyle devam etti:
"Bu kapsamda Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi çalışmalarını yakından takip ediyorum. Engelli vatandaşlarımızın burada yaptıkları çalışmalar hem onların bireysel becerilerini geliştirmeleri açısından hem de sosyal bir ortamda yer almaları açısından oldukça önemlidir. Devlet olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız."
Yeni evli çiftin ömür boyu mutlu olmasını dileyen Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, Çetin çiftine düğün hediyesi olarak altın takdim etti.
Çetin çifti ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: AA