İha Ekibinden Vali Çakacak’a Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, İHA İçel ekibi ile birlikte İçel Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

İha Ekibinden Vali Çakacak’a Ziyaret

Vali Çakacak, İHA Bölge Müdürü Kulak ile İHA İçel Sorumlusu Hüseyin Kar ve muhabir Kıymet Gökçe’yi makamında kabul etti. Samimi bir ortamda İçel, basın ve habercilik üzerine sohbet edilen ziyarette, Vali Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Bölge Müdürü Kulak, Çakacak’ın İçel’de çok güzel başarılara imza atacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

İHA hakkında Çakacak’a bilgi de veren Kulak, valilik makamının kentin bir numaralı kamu idaresi olduğunu, kamu görevi yapan basın kuruluşları için de haber kaynaklarının başında geldiğini vurguladı.

Göreve başladığı günden bu yana geçen 4 aylık sürede geniş bir alana yayılan İçel’i çok sevdiğini belirten Vali Çakacak ise İçel’in gerçek bir metropol kent olduğunun altını çizdi. Gerek stratejik konumu gerek sahip olduğu zenginlikler ve potansiyeli ile İçel’in öne çıkan bir büyükşehir olduğuna da vurgu yapan Çakacak, kentin hem coğrafi konumu hem de içinde barındırdığı etnik, kültürel ve dini yapısıyla aynı zamanda Türkiye’nin küçük örneği olduğunu söyledi.

Böylesine önemli bir kentin geleceğinin de çok parlak olacağına inandığını kaydeden Çakacak, bu geleceği oluşturmak için kentin tüm dinamikleri ve birimleriyle çaba gösterdiklerini dile getirdi.

İçel’in haber içeriği açısından da çok zengin bir kent olduğunu ifade eden Vali Çakacak, İçel basınını da överek, gerek haber çeşitliği ve içeriği gerekse haber dili anlamında başarılı ve olumlu bir İçel basını gördüğünü sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA