Chp’li Vekiller, Tedavi Gören Musa Çam’ı Ziyaret Etti

TBMM Genel Kurulu’ndaki “İç Güvenlik Paketi” görüşmeleri sırasında yaşanan arbede yaralanan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Chp’li Vekiller, Tedavi Gören Musa Çam’ı Ziyaret Etti
Çam’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden CHP’li milletvekilleri, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile CHP’li milletvekilleri Mehmet Haberal, Süleyman Çelebi ve Mahmut Tanal, TBMM Genel Kurulu’ndaki "İç Güvenlik Paketi" görüşmeleri sırasında yaşanan arbede sonucu yaralanan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ı tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Vekiller, ziyaret sonrası basın mensuplarına Musa Çam’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“CİDDİ BİR TRAVMASI VAR”
CHP Zonguldak milletvekili Mehmet Haberal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yarın gerekli değerlendirmeyi yaparız. Şu anda istirahat ediyor. Ciddi bir travması var. Ama yarın sabah gerekli açıklamayı daha geniş bir şekilde yaparız. Şuanda hastanede tutmak durumundayız. Çünkü ağrısı oldukça fazla onu dindiriyorlar” diye konuştu.

Musa Çam’ın durumunun iyiye gittiğini belirten CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, “Şuanda telaşlanacak, sıkıntı yaşatacak bir durumun olmadığını öğrenmiş olduk. Eziklik var, büyük bir eziklik var. Ama serum falan takılmış durumda şimdi. Kendisi de biraz istirahat etmek istediğini söyledi.

Biz de onun istirahate çekilmesini doğru bulduk. Bu gece hastanede kalacak. Yapılan tetkikler devam ediyor” şeklinde konuştu.

“ÖDENECEK TÜM BEDELLERİ ÖDEMEYE HAZIRIZ”
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan olayla ilgili, “Ödenecek olan tüm bedelleri biz ödemeye hazırız. Netice itibariyle bu konuda tüm topluma görev düşüyor. Bu konuda toplumun her kesimine görev düşüyor. Toplumun, bu siyasal iktidara hesap sorması gerekir” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA