Mahir Kabadayıların yakasında, Karadayı 98. Bölüm

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Karadayı hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Mahir Kabadayıların yakasında, Karadayı 98. Bölüm
Mahir demir parmaklıklar arkasında babasının kaçırıldığını öğrenmiştir ve çılgına dönmüştür. Kaçmayı bile göze almıştır. Bu sırada gelen haberle şaşkına döner. Turgut ondan şikayetçi olmamıştır.

Mahir çıkar çıkmaz Nail'in peşine düşer ve kabadayıların yakasına yapışır. Seyis ve Sosyete durumdan haberdar olmadıklarını anlatırken Nail'den haber gelir. Nail hapisteki oğlunu kaçırıp getirmesine karşılık Nazif'i Mahir'e verecektir. Mahir, babası için, gerçek bir suçluyu adaletten kaçırıp, suç işlemek zorundadır. Mahir, Nail'in oğlunu kaçırıp babasına kavuşabilecek midir?

Bütün bunlar olurken Feride Turgut'un amacının ne olduğunu öğrenmek için evine gider. Turgut'a hesap sorar. Turgut Feride'ye devlet için çalıştığını onu yakalamak için boşuna uğraştığını anlatır. Feride söylediklerine inanmayınca da babasına sormasını söyler. Feride Mehmet Saim'e Turgut'un söylediklerinden bahsedince Mehmet Saim çok öfkelenir ve kesinlikle Turgut'tan uzak durmasını tembih eder. Babasının Turgut'tan çekindiğini fark eden Feride şaşkına döner. Feride Mehmet Saim'in neden Turgut'tan bu kadar çok çekindiğini öğrenebilecek midir?

Nazif, Nail'in verdiği sözü tutmayacağından emindir. Ona göre Nail oğlunu alsa bile kendisini ve Mahir'i öldürecektir. Nail'den kendisini öldürmesini ve Mahir'in peşini bırakmasını ister. Böylece Mahir suç işlemek zorunda kalmayacaktır. Nail bu teklifi kabul etmez ama Nazif'le bahse tutuşmak ister. Nazif kazanırsa Nail onu serbest bırakıp Mahir'e teslim edecektir. Nazif Nail'in şart koştuğu zorlu sınavı geçebilecek midir? Mahir suç işlemeden Nail'in elinden kurtulabilecek midir?