Şehitkamil’de ‘merhaba Bebek’ Projesi Sürüyor

‘Merhaba Bebek’ projesiyle Şehitkamil ilçesinde bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi ekipleri, ailelerin mutlu günlerinde hem yanında oluyor, hem de sevinçlerine ortak oluyor.

Şehitkamil’de ‘merhaba Bebek’ Projesi Sürüyor
Son olarak Şehitkamil Belediyesi ekipleri, Karacaoğlan Mahallesinde bulunan Kaplan ailesinin yeni doğan bebeğine ‘Merhaba Bebek’ dedi.


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, hizmet etmeye devam ediyor. “Merhaba Bebek” projesi kapsamında bebek sahibi olan vatandaşlar belediye ekipleri tarafından ziyaret edilerek sevinçlerine ortak olunuyor. Proje ile birlikte yeni doğan bebeğe beşik, battaniye, kırklık takımı hediye ediliyor. Şehitkamil Belediyesi ekipleri, Karaoğlan Mahallesi Trenli Sokakta oturan Kaplan ailesini ziyaret ederek, ailenin dördüncü çocuğu olan Bilal Baki Kaplan’a beşik, battaniye ve kırklık takımı hediye etti. Bebeğin annesi Leyla Kaplan, “Maddi durumumuz iyi olmadığı için 3 çocuğumu da demir beşikte büyüttüm. Demir beşikte bazen çocuklarım dengelerini kaybedip, düşüyorlardı. Fakat Şehitkamil Belediyemiz, son çocuğumuzda bebeğime çok güzel bir beşik hediye ederek, yanımızda oldu. Bebeğimize hediye edilen beşik, battaniye ve kırklık takımından dolayı çok mutluyum. Şehitkamil Belediyemiz her zaman yanımızda olmaya devam ediyor. ‘Merhaba Bebek’ projesini başlatan Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA