'Mehmetçik Vakfı' Bilgilendirme Toplantısı

Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği tarafından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde "Mehmetçik Vakfı" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mehmetçik Vakfı Bursa Şube Başkanı emekli Albay İbrahim Güven, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda, vakfı tanıtmaya ve vakfın faaliyetleri konusunda gençleri bilgilendirmek amacıyla bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini söyledi.

Gençleri her zaman önemsediklerini ve onların vakıf hakkında doğru ve içi dolu bilgilere sahip olarak hayata atılmalarının vakfın geleceği açısından önem arz ettiğini dile getiren Güven, "Mehmetçik adı, bizim için bir avantaj sağlıyor ama vakfımızın faaliyetleri çok fazla bilinmiyor. Hem vakfın faaliyetlerinin gençler tarafından bilinmesini hem de öncelikle gençler olmak üzere bütün Türk halkı tarafından yapılan bağışların nerelere kullanıldığının, yardımların ne amaçla kullanıldığının herkes tarafından bilinmesini önemsiyorum. Bağışçılarımızın bilinçli birer bağışçı olmasını önemsiyorum" ifadesinde bulundu.

Bilgilendirme toplantısına, Şeyh Edebali Üniversitesi akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA