CHP Giresun İl Kongresi'ne Doğru

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı, il kongresinin 26 Aralık Cumartesi günü yapılacağını bildirdi.

Kitapçı, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe kongrelerinin tamamlandığını, il kongresinin tarihinin ise 26 Aralık olarak tespit edildiğini belirtti.

İlçe kongrelerinin şölen havasında geçtiğini vurgulayan Kitapçı, "İlçelerimiz ve merkez ilçemizde yapılan genel kurullarda partimizin delegeleri hür iradeleriyle oylarını kullanıp yeni yönetimleri belirlemiştir. İlçe yönetimlerine, ilçe başkanlıklarına aday olan arkadaşlarımız büyük olgunluk ve sorumlulukla kol kola seçime girmişlerdir. Parti içi demokrasi anlayışımız, ülkemizdeki demokrasinin en büyük güvencesidir" ifadelerini kullandı.

Kitapçı, il kongresinde 235 delegenin oy kullanacağını aktararak, şunları kaydetti:

"26 Aralık'ta Sokakbaşı Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi salonunda il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl Kongremizde 235 il delegemiz yeni yönetimi belirleyecektir. Giresun CHP teşkilatlarının belirlediği kurultay delegeleri, partimizin büyük kurultayında genel merkez yönetimini seçecektir. Cumhuriyet'in köklü çınarı CHP güçlendikçe demokrasi güçlenecektir, hukuk devleti güçlenecektir, insana verilen değer yükselecektir."

Kaynak: AA