Atatürk'ün Koruma Polisinin Kızı Yardım Bekliyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir apartmanın zemin katında 3 torunuyla yaşayan 91 yaşındaki Fatma Lamia Keskin, sağlık sorunları ve maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiriyor

Atatürk'ün koruma polislerinden başkomiser Ahmet Cevdet Keskin'in Marmaris'te yaşamını sürdüren 91 yaşındaki kızı Fatma Lamia Keskin, sağlık sorunları ve maddi sıkıntılar nedeniyle kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Sarıana Mahallesi'ndeki bir apartmanın zemin katında 3 torunuyla yaşayan Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasından kalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından aldığı 400 liralık aylıkla geçinmeye çalıştığını anlattı.

Gazetecilerin kendisinin yaşadığı zor durumu yaklaşık 8 ay önce haber yapmasının ardından bazı kurumlardan yardım teklifi aldığını belirten Keskin, yapılan yardım vaatlerinin hiçbirinin gerçekleşmediğini söyledi.

Keskin,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine sahip çıkmasını isteyerek, "O duysun bu feryadımı yeter. Artık o kadar müşkül durumdayım ki, utanıyorum söylemeye. Bir lokma ekmeğe muhtaç durumdayım" diye konuştu.

Yaşadığı yerin rutubet ve su içinde olduğunu dile getiren Keskin, bu nedenle hastalıkla mücadele ettiğini anlattı.
Kaynak: AA