'Düğün Dernek 2 Açıklaması Sünnet'in Galası Yapıldı

"Düğün Dernek 2: Sünnet" filminin galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Galaya katılan filmin başrol oyuncularından Murat Cemcir, heyecanlarının giderek arttığını belirterek, "Birazdan bütün oyuncu, ekip arkadaşlarımız ve seyirciyle beraber filmi izleyeceğiz. Öncesinde can vermezsek heyecandan, filmi izleyeceğiz" dedi.

Oyuncu Ahmet Kural da çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini dile getirerek, "Hiçbir sıkıntımız olmadı. Allah'a şükür zamanında bitti. İlkinden daha komik bir senaryo yazdık. Biz de baktık daha komik oldu. Rasim (Öztekin) abi daha komik oynadı. Yetenek varmış hakikaten, iyi ki aramızda" diye konuştu.

Galada konuşan ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, "Çok iyi bir film bekliyorum. İzlemedim filmi. Ben film çekimlerindeydim. Herhangi bir şekilde hiçbir şey seyretmedim. Eğlenmeye çok hazır bir seyirciyim. Onun için geldim" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin soruları üzerine, kendi filminden de söz eden Erdoğan, "Ekşi Elmalar" filminin geçen hafta bittiğini dile getirerek, "Vizontelelerin akrabası olan bir hikaye. Ben de emekli bir belediye başkanını oynayacağım. Çekim sürecinden çok memnunuz. Sihirli güzel bir çekim süreci oldu. Önümüzdeki sezon vizyona girecek" dedi.

Filmde konuk oyuncu olarak yer alan sanatçı Mustafa Keser ise "Ben bu işin acemisiyim. İlk defa böyle bir filmde oynuyorum. 50 yıldır sahnedeyim. 25 yıldır da televizyondayım. İşin yabancısı değilim. Çekimler gayet güzeldi. Siz de eğleneceksiniz tahmin ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Gösterim öncesi tüm oyuncular sahneye çıkarak, seyircileri selamladı.

Galaya Burak Aksak, Funda Arar, Oya Başar, Pakize Suda gibi ünlü isimler de katıldı.

Kaynak: AA