Akçakiraz Belediyesinin Yeni Araçları Tanıtıldı

ELAZIĞ - Akçakiraz belde Belediyesi tarafından alınan 18 araç törenle tanıtıldı.

Akçakiraz Belediyesi Garaj Amirliği'nde gerçekleştirilen tanıtım töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilçe ve belde belediyeleri ne kadar başarılı hizmet yaparsa buna en çok kendisinin mutlu olduğunu söyledi.

İlçe ve belde belediyeleri ne kadar gayret ederse Elazığ Belediyesinin iş yükünün o kadar azaldığını belirten Yanılmaz, şöyle konuştu:

"Akçakiraz Belediye Başkanımız Sabahattin Kaya'yı tebrik ediyorum. Akçakiraz, bir belde gibi çalışmıyor. Akçakiraz, sorumlu olduğu alandan bir metropol şehir havasında çalışmalarını devam ettiriyor. Bir kişinin rahat etmesi, huzurlu olması, yaşamından mutluluk duyması için atılacak her adım önemlidir. Bu adımları en iyi şekilde atacağız inşallah. Akçakiraz Belediye Başkanımız da bunun en güzel örneklerini ortaya koyuyor."

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de yeni araçların hayırlı olmasını dileyerek, Belediye Başkanı Kaya'yı kutladı.

Kaya ise bu şirin beldede küçük atılımlar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Başarının temelinde samimiyet olduğunu vurgulayan Kaya, "Bu araçların belediyemize maliyeti 2 milyon 370 bin liradır. Teknik olarak çevreye duyarlı ve engellilerin kullanımına uygun olan otobüsler, şehir içinde hizmet verecektir" dedi.

Daha sonra Yanılmaz, yeni otobüslerden birinin direksiyonuna geçerek bir süre bu aracı kullandı.

Kaynak: AA