Kaymakamdan 'Sağlıklı Yaşam Ve Beslenme' Kitabı

Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, "Üzümünü Yemeden Bağını Sor" adlı kitabının tanıtımını yaptı

Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, "Üzümünü Yemeden Bağını Sor" isimli yeni kitabını tanıttı.

Kundu'da bir otelde gerçekleşen tanıtıma, Antalya Valisi Muammer Güler, bazı belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Tanıtımda konuşan Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, piyasada kaliteli yiyeceklerin de merdiven altı diye tabir edilen alanlarda üretilen sağlıksız yiyeceklerin bulunduğunu belirterek, "Bu konu çok önemli bir konu olduğu için kitap yazmaya karar verdim. İmkanım olsa bu kitabı her eve ulaştırmak isterdim. Okullarda cılız veya obez çocukları görünce çok üzülüyorum, bu durumu bir insanlık vazifesi olarak algılamaya başladım ve elimden geldiğince kitaplar yazarak konuya dikkat çekmeye çalışıyorum" dedi.

Antalya Valisi Muammer Türker, "Üzümünü Yemeden Bağını Sor"un halkın anlayabileceği dilde yazılmış bir kitap olduğunu belirterek, "Ben gençlere tavsiyelerde bulunurken meslekleri ile ilgili ya da ilgisiz mutlaka bir alanda kendilerini geliştirmelerini öneriyorum. Kaymakamımızın kitap çıkarma gayretini kutluyorum" dedi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bir sağlıkçı gözüyle kitaba baktığını belirterek, "Toplumun bir kısmı obeziteye tutulmuş, yarısı ise şeker hastası. Bu kitapta beslenmeyle ilgili ezber bozan konular var, gerçekten güzel ve okunması gereken bir kitap" diye konuştu.
Kaynak: AA