Önder, CHP Çanakkale İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

CHP Eski Dönem Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, bugün parti binasında İl Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Önder, CHP Çanakkale İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı
Önder’in il başkanlığı adaylık açıklamasına; CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, İl Başkanı Hamza Karagöz ve çok sayıda partili katıldı.

Önder yaptığı açıklamada CHP’nin mutfağından geldiğini belirterek, "Değerli yol arkadaşlarım, ilçe kongrelerimizi tamamladık. Olması gereken il başkanlığı kongresi arifesinde burada sizlerin huzurunuzda bulunuyorum. Hepinizin bildiği üzere ben CHP’nin mutfağından gelen, tozunu yutmuş bir arkadaşınızım. Yıllarca süren ilçe başkanlığım esnasında, çektiğim sıkıntılarımı yaşatmamak, üzüntülerimi yaşatmamak, parti içi demokrasiyi işletmek ve ne ezen ne de ezilenin olduğu yönetim anlayışı sergilemek, hiç kimseyi ötekileştirmeden yeni insanlara, yeni yüzlere partiyi nasıl aşarız anlayışı sergilemek. Ve şunu biliyorum ki işçimiz, memurumuz, köylümüz ezilen tabaka. Bende yeni dönemde ne ezen ne ezilen hakça düzen anlayışını sergilemek üzere, bu zamana kadar olduğu gibi tabanın sesi oldum. Tabanın sesi olmaya devam edeceğim gibi Çanakkale’nin sesi, CHP’nin sesi olmak üzere il başkanlık adaylığımı açıklıyorum" diye konuştu.

Önder, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın açıklamaya neden katılmadığıyla ilgili bir soruya ise "Tüzüğümüzde var olduğu gibi birileri aday olur, birileri taraf olur. Bizim sosyal demokrat parti olmamızın özelliğidir. Herkese saygı duymak lazım" şeklinde cevap verdi.
Kaynak: İHA