İslam düşmanı Trump hakkında şok gerçek

İslam düşmanı Trump, Müslüman ülkelerden milyonlar kazanıyor.

İslam düşmanı Trump hakkında şok gerçek
ABD'de 2016 Başkanlık seçimlerine hazırlanan Cumhuriyetçi Donald Trump, kampanyasını İslam düşmanlığı üzerine kurarken, iş hayatında ise geleceğini Müslüman ülkelere bağlıyor.

ABD'de Başkanlık hayali kuran Cumhuriyetçi Parti'nin aday adaylarından olan ve anketlerde en yüksek oyu alan emlak kralı Donald Trump'un Müslümanlar aleyhine kullandığı ifadeler sadece ülkesinde değil yanı zamanda tüm dünyada büyük tepkiyle karşılandı.

Trump, 'Amerikalı temsilciler neler olup bittiğini çözene kadar Müslümanlar için kapıların tamamen kapatılması' çağrısında bulundu. Trump'ın kampanya müdürü Corey Lewandowski ise başkan adayının önerdiği yasağın ABD'ye göçmen ya da turist olarak girmek isteyen herkes için geçerli olduğunu söyledi. Trump, bir yandan Müslümanlar aleyhine hakarete varan söylemlerde bulunurken, diğer yandan da Müslüman ülkeler sayesinde servetine servet katıyor... Öyle ki emlak kralının nüfusun yüzde 98'indan fazlasının Müslüman olduğu Türkiye, Endonezya, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde toplam yatırım bedelleri milyar doları aşan projeleri bulunuyor...

İslam düşmanı Trump hakkında şok gerçekMüslümanları ABD'ye sokmayalım