Gizli Buzlanma Kazaya Neden Oldu Açıklaması 4 Yaralı

Manisa’nın Selendi ilçesinde, yoldaki gizli buzlanma nedeniyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belediyeye ait açık kasa kamyonet, yoldan çıkarak devrildi. Araçta bulunan 6 kişiden 4’ü yaralanırken, yaralılar ambulans ve özel araçlarla Selendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gizli Buzlanma Kazaya Neden Oldu Açıklaması 4 Yaralı
Edinilen bilgilere göre kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Altınköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Selendi Belediyesi’ne ait Davut Semiz idaresindeki 45 U 4509 plakalı açık kasa kamyonet, Kürkçü Mahallesi’ne çalışmak için yola çıkan belediye işçilerini götürürken, Altınköy Mahallesi yakınlarında yolda oluşan buzlanmadan dolayı kaydı. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, şarampole düşmekten son anda kurtulurken, araç toprak zemine vurarak takla attı. Yan yatan araçta bulunan şoför Davut Semiz (27) ile işçiler Toygun Uygun (29), Ali Kamacı (47) ve Süleyman Özdemir (41) yaralanırken, araçtaki diğer iki işçi olan Fatih Yılmaz (29) ve Dursun Dilik (39) kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla Selendi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Selendi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kazanın görgü tanıkları bu yolda daha önce de birçok ölümlü kazalar yaşandığını hiçbir önlem alınmadığını, buraya bir an önce çalışma yapılamasını istediler.
Kaynak: İHA