158 Camiye Temizlik Malzemesi Dağıtıldı

Malatya’da Yeşilyurt Belediyesi tarafından 158 camiye temizlik malzemesi dağıtıldı

158 Camiye Temizlik Malzemesi Dağıtıldı
Camilerimiz Her Yönüyle Örnek Projesi’ adı altında düzenlenen yarışmada toplam 377 kilo atık pilin toplandığı 158 camiye Yeşilyurt belediyesi tarafından temizlik malzemesi verildi.

Belediye personeli tarafından sabunluklar camilerin lavabolarına monte edildi. Yarışmada dereceye giren camilere ise çeşitli hediyeler verilmişti. Somuncu Baba cami imamı Mehmet Çiloğlan hediyeler nedeniyle teşekkür ederek, Yeşilyurt Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı herkesin beğenisini kazandığını ifade etti.

Çiloğlan, “Yeşilyurt Belediyesi’nin yapmış olduğu atık pil toplama etkinliğinden dolayı camimizde 20 kilodan fazla atik pil topladık. Camilerimiz her yönüyle örnek sloganıyla başlatılan atık pil kampanyası ile farkındalık oluşturan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a kendi adıma ve cami cemaati adına teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerin aralıksız olarak devam etmesini istiyoruz. Biz belediyemizden çok memnunuz. Yeşilyurt Belediye camilerimizi de temizliyor. Halılarımız pırıl pırıl oldu ayrıca cami etrafının güzelleşmesi için belediye ekipleri periyodik olarak gelip çimlerimizi biçiyor. Ayrıca Muharrem ayı dolayısıyla camimizde birlik ve beraberliğimizin sembolü olan aşure çorbası ikramı yapıldı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA