Kaymakam Kaya'dan, Belediye Başkanı Toprak'a 'Teşekkür' Belgesi

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ı ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür’ belgesi verdi.

Kaymakam Kaya'dan, Belediye Başkanı Toprak'a 'Teşekkür' Belgesi
Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a ilçe halkına yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür belgesi verdi.

Kahta Belediyesi’nin başta sağlık ve eğitim olmak üzere her alanda Kahta’nın gelişmesine katkıda bulunduğunu kaydeden Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, "Kahta ilçesinde göreve başladığım günden bu yana gerçekleştirdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Kahta Devlet Hastanesi civarındaki 4000 metrekarelik alanın otopark olarak kullanılmak üzere tahsis edilmesi ve gerekse kamu kurum kuruluşları ile okulların basit onarımları ve bahçe düzenlemeleri gibi çalışmalarınız kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütümüne katkılar sağlamıştır. Bu nedenle Kahta halkı adına teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kaymakam Ahmet Gazi Kaya’ya belgeden dolayı teşekkür ederek, hizmetlere devam edileceğini aktardı.
Kaynak: İHA