Körfez Belediyesi Kasım Ayı Meclisi Gerçekleştirildi

Körfez Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Kasım Ayı Meclisi Gerçekleştirildi
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, pazar günü gerçekleşen genel seçim sonuçları ile ilgili konuşarak, “1 Kasım genel seçim sonuçlarının başta Körfezimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gündem maddesi olan, Petline Platform, Dolfen ve Deniz İçi Boru Hattı imar plan kararı ile ilgili İmar ve Şehircilik Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının çalışmalarını tamamlaması için süre uzatımı kararı meclis üyelerince oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, spora yönelik yatırımların artarak devam edileceğini vurgulayarak, “Belediye olarak kurmuş olduğumuz Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak şimdiye kadar 750 çocuğumuza hem sporsal faaliyetler hem de eğitime katkı sağlayacak bir eğitim sürece ile gelişimlerine katkı sağladık. Gençlerimizi sadece spora teşvik etmekle sınırlı kalmıyoruz onları kültür ve sanat etkinliklerine yönlendiriyoruz. Bu gelirlerle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha kaliteli ve modern hizmetler vereceğiz. Gençlerin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturacağız. İlkini başlattığımız yarımca sahilindeki tesislerin tamamlanmasının ardından diğer mahallelerimizde de çocuklarımıza yönelik spor kompleksleri oluşturacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA