Başkan Karaçoban Şükür Duasına Katıldı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belenyaka Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede Cuma Namazı çıkışında Şükür Duasına da katılan Başkan Karaçoban mahalle halkından büyük ilgi gördü.

Başkan Karaçoban Şükür Duasına Katıldı
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Karaçoban’a mahalle ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ile Muhtarlardan Sorumlu Müdür Ziya Demirel de eşlik etti.

Belenyaka’da kıldığı Cuma Namazı çıkışında Şükür Duası’na katılan Başkan Karaçoban mahalle halkından büyük ilgi gördü.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Karaçoban, “Büyükşehir uygulamaları neticesinde ilçemize bağlı birer mahalle haline gelen eski belde ve köylerimizi sık sık ziyaret ederek, buralarda ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sıkıntıların çözümü ve taleplerin alınması noktasında bu ziyaretlerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarımızın şekillendirilmesinde ve planlanmasında bu görüşmelerin, hemşehrilerimizin fikirlerinin önemli payı var. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri içtenlikle, samimiyetle karşılayan tüm muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA