AK Parti'den Havai Fişekli Kutlama

AK Parti’nin Muğla il genelinin yanı sıra Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde de oyunu artırması partililerini sevince boğdu.

AK Parti'den Havai Fişekli Kutlama
Ak Parti’nin seçim sonuçlarının alınmasının ardından Fethiye seçim bürosunda büyük sevinç tablosu yaşandı. Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer’in Nihat Öztürk’le birlikte seçilerek parlementoya girmelerinin ardından seçim bürosu önünde toplanan yüzlerce kişi adeta bayram yaptı. Hasan Özyer yaptığı konuşmada "Artık kalkınmış bir Türkiye ve istikrar için hizmet atağına girilecek"dedi.

Hasan Özyer’e tebrik yağmurunda bulunan partili partisiz çok sayıda vatandaş birlikte fotoğraf çektirmek için yarıştılar. Havai fişek gösterisi yapan partililer bu sırada sevinç çığlıkları attılar. Haydi Bismillah isimli yasak getirilen seçim şarkısını çalıp söyleyen partililer Ak Parti şarkılarıyla coşup oynadılar. Havai fişek gösterisinin ardından seçim bürosu önündeki balkona eşi Züleyha Özyer, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay, Gençlik Kolları Başkanı Adem Aykırı ile çıkınca büyük bir coşku yaşandı.

ÖZYER "BUGÜN İSTİKRAR VE HUZUR KAZANDI"

Toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Hasan Özyer; “Bugün İstikrar kazandı. Huzur kazandı. Milletimiz tek başına iktidar olmamızı sağladı”diye konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Hasan Özyer; “Gerçekten güzel bir seçim geçirdik. Bugün istikrar kazandı, huzur kazandı. Milletimiz Türkiye’nin tek başına iktidarla yönetilmesi yönünde bir irade ortaya koydu. Başbakanımızın ortaya koyduğu 2023 vizyonuna Türkiye’yi hazırlayacağız. 2 trilyon dolarlık bir ekonomik büyüklük, 30 bin dolar milli gelir, 500 milyar doların üstünde ihracat. Artık kalkınmış bir Türkiye. Gelişmekte olan değil, gelişmiş, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmiş bir Türkiye hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda AK Parti iktidarında birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Artık daha çok çalışacağız. Milletimizin verdiği görevin bilincindeyiz. Ülke insanımızı daha güvenli, daha huzurlu bir Türkiye’de yaşatmak için, terörün bitirildiği bir Türkiye için hep beraber çalışacağız. Milli irade bugün Türkiye’de tekrar tek başına iktidarı istediğini ortaya koymuştur. Koalisyonu istemediğini göstermiştir. Seçimlerden önce ne söylediysek milletimizin hizmetinde çalışmamıza devam edeceğiz. 78 milyon insanımızın geleceğe güvenle bakması için çalışacağız” diye konuştu

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’da tablo ortada halkımız yeniden istikrar, tek başına iktidar, tekrar ak parti dedi.

Son bir buçuk yılda 4 seçimi birlikte sırtladığımız arkadaşlarla vekillerimizle başarıya ulaştık. Biz şimdi yüzde 50’nin değil tüm Türkiye’nin iktidarıyız. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Aykırı’da Ak parti bitti demeden Türkiye’de hiçbirşey bitmez. Ak Parti hiçbir zaman bitmez ve bitmeyecektir” diye konuştular. Seçim bürosu önündeki havai fişekli sade kutlamanın ardından partililer kendi aralarında oluşturdukları konvoyla şehir merkezinde klaksonlar çalarak kutlama yaptılar.
Kaynak: İHA