İzmir Emniyeti Yararına Düzenlenen Eşya Piyangosu Çekilişi

İZMİR - İzmir Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Vakfı tarafından Emniyet Müdürlüğüne katkı amacıyla düzenlenen eşya piyangosunun talihlilerine ödülleri dağıtıldı.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Konak Meydanı'ndaki törende, halkın huzur ve sükunu ile kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenen suçların faillerinin en kısa sürede tespiti ve yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemlerinin yapılmasındaki verimliliği ve mevcut araç gereçlerin sayısının artırılarak çağın şartlarına uygun hale getirilmesini temin amacıyla eşya piyangoso düzenlendiğini söyledi.

Bilet satışlarının ve hediye teslimlerinin sorunsuz tamamlandığını ifade eden Uzunkaya, "Emniyet Müdürülüğümüz yararına 7,5 milyon lira gelir hedefiyle düzenlediğimiz eşya piyangosounda 250 bin bilet satarak 487 parça hediyeyi sorunsuz olarak vatandaşlara sunduk" diye konuştu.

Uzunkaya, noter ve Milli Piyango İdaresi yetkililerin huzurunda gerçekleştirilen çekilişlerde 7 otomobil, 30 motosiklet, 10 klima, 20 televizyon olmak üzere toplam 487 parça hediyenin sahiplerini bulduğunu kaydetti.

Eşya piyangosunun sanatçı Murat Boz'un katılımıyla 17 Ekim'de yapılması planlanan konser bölümünün Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle başka bir tarihe ertelendiği hatırlatan Uzunkaya, bu etkinliğin de Acun Ilıcalı'nın sponsorluğunda önümüzdeki günlerde mutlaka gerçekleştirileceğini bildirdi.

Konuşmaların ardından İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Emniyet Müdürü Uzunkaya, eşya piyangosunda otomobil kazanan vatandaşlara anahtarlarını teslim etti.

Kaynak: AA