AK Parti Muğla Milletvekili Özyer Açıklaması

"Seçimden önce ne söylediysek Başbakanımızın ortaya koyduğu seçim beyannamesi olmak üzere milletimize hizmet etmek için çalışmalara devam edeceğiz"

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, "Seçimden önce ne söylediysek Başbakanımızın ortaya koyduğu seçim beyannamesi olmak üzere milletimize hizmet etmek için çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlara seslenen Özyer, ülkede son bir buçuk yılın seçimle geçtiğini, bundan sonra 4 yıl seçim olmayacağını söyledi.

Bundan sonraki süreçte Türkiye'yi 2023 vizyonuna hazırlayacaklarını kaydeden Özyer, "Artık kalkınmış bir Türkiye var. Hedefimizde gelişmiş, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmiş bir Türkiye var. Bu doğrultuda AK Parti iktidarında birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Özyer, bu süreçte herkese büyük görevler düştüğünü, ülke insanının geleceğe güvenle bakması adına daha çok çalışacaklarını vurguladı.

Milli iradenin Türkiye'de tekrar tek başına iktidarı gerçekleştirdiğine işaret eden Özyer, şöyle konuştu:

"Bu 'Ben artık koalisyonlarla zaman kaybetmek istemiyorum, artık istikrar istiyorum, ülkem zaman kaybetsin, enerji kaybetsin istemiyorum' demektir. Milletimizin teveccühü AK Parti'ye yeniden tek başına iktidarı verdi. Onun için sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Seçimden önce ne söylediysek Başbakanımızın ortaya koyduğu seçim beyannamesi olmak üzere milletimize hizmet etmek için çalışmalara devam edeceğiz."

Özyer, sivil anayasayı hayata geçirmek istediklerini ifade ederek "Tamamen demokratikleşme, özgürlüklerin her alanda uygulanması, 78 milyon insanımızın eşit olduğu ve geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye gerçekleştirmek için daha çok çalışacağız" dedi.

Düzenlenen kutlama çerçevesinde havai fişek gösterisi yapıldı.
Kaynak: AA