Becker 35 Albatros'tan İHA'ya Ziyaret

İzmir’i Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde temsil etmeye hazırlanan Becker 35 Albatros Spor Kulübü, sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanırken, Becker CEO’su ve Kulüp Başkanı Volkan Kebir İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Becker 35 Albatros'tan İHA'ya Ziyaret
Bölge Müdürü Özcan Aydın ile bir araya gelen Volkan Kebir, Aydın’a Becker 35 Albatros Spor Kulübü ve gelecekteki planlarını anlattı. Becker 35 ASK olarak hedeflerinin İzmir’de kadın basketboluna ivme kazandırmak olduğunu belirten Kebir, "Amacımız her sene bir üst lige çıkıp İzmir’i Avrupa arenasında temsil etmek. Bu arada, "Karar Ver" isimli sosyal sorumluluk projemizle de özellikle kadın hakları konusunda başlattığımız çalışmaları kent geneline yaymak istiyoruz" diye konuştu.

En önemli amaçlarının, maddi imkanı olmayan kadınları spor yoluyla topluma kazandırmak olduğunu ifade eden Volkan Kebir, "Becker Türkiye’den kazandığı parayı Türkiye’nin sosyal sorunlarını çözmek için kullanmayı amaçlıyor. Karar Ver isimli sosyal sorumluluk projemizle ilk ve orta öğretimdeki maddi gücü olmayan 50 bayan öğrenciye burs, barınma, okutma imkanı vereceğiz. Üniversiteli kızlarımıza meslek kazandırma, maaşlı staj olanağı sağlayıp, köy okullarına portatif basketbol potası hibe edeceğiz. Bu bağlamda herkesten destek bekliyoruz" dedi.

İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın ise Becker 35 ASK’ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret sonunda İHA ve Becker 35 Albatros ailesi, Becker’in hayata geçirmeyi planladığı kadın haklarına yönelik sosyal sorumluluk projeleri için el ele verdi.
Kaynak: İHA