AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Açıklaması

"Ya Kudüs’teki Yahudileri sevindireceğiz ya da Filistin’deki, Gazze’deki yetim çocukları sevindireceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bütün mazlum ülkelerin gözü bu seçimde. Bu seçim sonucunda ya Kudüs’teki Yahudileri sevindireceğiz ya da Filistin’deki, Gazze’deki yetim çocukları sevindireceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Demiröz, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adilcevaz ilçesinde Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından karşılandı.

Adilcevaz Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezindeki mahalle muhtarları için yaptırılan çalışma ofisinin açılışına katılan Demiröz, burada muhtarlara hitaben konuşma yaptı.

Konuşmasında, 1 Kasım seçimlerinin sadece ülkenin değil, Kafkaslardan Balkanlara, Türki cumhuriyetlerden Orta Doğu'ya kadar herkesin yakından takip ettiği bir seçim olacağını belirten Demiröz, "Bütün mazlum ülkelerin gözü bu seçimde. Bu seçim sonucunda ya Kudüs’teki Yahudileri sevindireceğiz ya da Filistin’de ki, Gazze’deki yetim çocukları sevindireceğiz. Vereceğiniz her oy ülkemizde ve dünya üzerinde yaşayan mazlum çocukların geleceğini şekillendirecektir. Nerede bir mazlum varsa Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti oradadır. Herkesin gözü bizim üzerimizdedir" diye konuştu.

1 Kasım'ın demokrasi bayramı olacağını ve ardından hem ekonomik hem de güvenlik bakımından bir istikrar yakalanacağını kaydeden Demiröz, şöyle konuştu:

"Ülkemizin geleceği için AK Parti'ye güçlü bir şekilde destek vermeniz gerekiyor. Diğer partiden milletvekili olanların memleketimize hiçbir faydası yok. Diğer partinin milletvekillerinin yanına gidip bir şeyler alan ya da işini yaptıran var mı? Mümkün değil. Bundan dolayı bizleri güçlü bir şekilde Meclis'e gönderirseniz sizlere daha çok hizmet getireceğiz. 1 Kasım seçimlerinde sizlerden gönülden desteklerinizi talep ediyorum."

Programın ardından beraberindeki heyetle birlikte ilçeye bağlı Aydınlar beldesinde taziye ziyaretlerinde bulunan Demiröz, AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıdan sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: AA