Eskişehirli Ülkücü Kadınlardan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Eskişehirli Ülkücü kadınlar, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı İnceçayır köyü ormanlık alanında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Şahin’in Eskişehir’deki evine, taziye ziyaretinde bulundular.

Eskişehirli Ülkücü Kadınlardan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret
Şehit ailesini ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı. Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolları Başkanı Sadiye Aşıcıel, Eskişehirli ülkücü kadınlar olarak, şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Şahin’in ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dilemek istediklerini belirtti.

Aşıcıel, “Eskişehirli şehidimiz Şükrü Şahin kabrinde nur içinde yatsın. Şehidimizin ailesini sahipleneceğiz ve her sıkıntılarında yanında bulunacağız. Sizler bize emanetsiniz, sizleri gözümüzden sakınırız. Bizler de sizin bir evladınızız. Her an yanınızda olduğumuzu ne olur unutmayın. Şehidimizin uğruna canını verdiği hak ve hakikat davası, yani Allah davası ölmeyecek ve bu sancak hep daha yükseklere çıkacak. Şehitlerimizin kanla yazdığı bu kutlu yolu, sizlerin hayır duasıyla bizler daha emin yürüyeceğiz. Allah sizlere hayırlı ömürler versin. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Kaynak: İHA