Esenyurt'taki Hamsi Balık Festivali'nde 20 Ton Hamsi İkram Edildi

Esenyurt’ta düzenlenen Hamsi Balık Festivali’nde vatandaşlara 20 ton hamsi balık ikram edildi. Hamsi ve balığın tadına bakmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, Karadeniz müzikleri festivale renk kattı.

Esenyurt'taki Hamsi Balık Festivali'nde 20 Ton Hamsi İkram Edildi
Esenyurt Belediyesi ve Karadenizli il, ilçe, köy ve federasyonların birlikte organize ettiği Hamsi Balık Festivali renkli görüntüler oluşturdu. Festivale AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

20 ton hamsi balık ikramının yapıldığı festivalde soğuğa ve yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar E5 Yürüyüş Yolu Parkı Meydanı’nda uzun kuyruklar oluşturdu. Dev kazanlarda ve ızgaralarda pişirilen hamsi balığın tadına bakmak isteyen vatandaşlar dakikalarca balıkların pişmesini bekledi. Kurulan standın başına geçen Başkan Necmi Kadıoğlu vatandaşlara hamsi ikramında bulundu.

BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Festivallerin birlik beraberlik duygularını güçlendirdiğine vurgu yapan Başkan Kadıoğlu, “Duamız şudur ki; biz birlik ve beraberlikle yaşayalım. Bu ülkeyi parçalamak, kan gölüne çevirmekle uğraşmayalım. Biz kardeşliği yaşatalım. İçinde kardeşlik olan güzel bir Türkiye’de yaşayalım. Seçimlere gidiyoruz. İstikrar diyelim, istikbal diyelim. Büyük Türkiye, kalkınmış Türkiye diyelim. İçinde kardeşliklerin oluştuğu Türkiye diyelim. Sevdalıların oluştuğu Türkiye diyelim, gençlerimizi kurtaralım. Evlerinden alıp götürülen, öldürülen askerlerimizi, polisimizi kurtaralım. Bugünkü katılımı çok anlamlı buluyorum. Burada tüm Türkiye var iyi ki varsınız sefalar getirdiniz” diye konuştu.

Kaynak: İHA