AK Parti Milletvekili Adayı Arslan'a Gençlerden Destek

AK Parti Kars 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Arslan, gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Adayı Arslan'a Gençlerden Destek
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlere bir hafta kala milletvekili adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Kars milletvekili adayı Ahmet Arslan, seçim çalışmaları kapsamında bir kafede gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Arslan, Kars’ın 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan yol kazasından en çok etkilenen illerden bir tanesi olduğu belirtti.

Gençlerden Türkiye’deki istikrarın yeniden sağlanması için destek isteyen Arslan, gençlerin 1 Kasım’da sandıkta gereken cevabı vereceğine inandığını söyledi.

AK Parti milletvekili adayı Ahmet Arslan, “HDP adayları her gezdikleri yerde şunu söylüyorlar. ‘tamam bize vermiyorsanız, MHP ve CHP’ye oy verin’ diyorlar. Niye AK Parti biraz zayıf düşünde onlar tekrar iki çıkarsın. Onlar iki çıkarınca, HDP bu ülkede 80 milletvekili çıkarınca Türkiye’nin geldiği nokta ortada, 13 yıllık emeklerimize eğer biz AK Parti olarak sahip çıkmazsak 3 ayda nasıl heba olduğu ortada. O yüzden sizden istirhamım herkese ama herkese bunu anlatın” dedi.

Arslan, “Deyin ki nasıl ki 13 yıldır biz AK Parti’yi güçlü destekledik, en az 2 milletvekili gönderdik, ilimiz geri kalmışlığın talih olmadığını gördü. Talihini kırmaya başladı.

Talihsizliğini değiştirmeye başladı.

Batı’daki ülkeler gibi kalkınmaya başladıysa, 7 Haziran’daki yol kazasını hatırlatarak bugünden sonra daha güçlü AK Parti’ye sahip çıkmamız lazım ki Kars’a güçlü hizmetler gelmeye devam etsin. Kars güçlenmeye devam etsin. Kars’ın güçlene bilmesi içinde Ankara’nın yani AK Parti’nin, yani iktidarın güçlü olması lazım. Allah’ın izniyle biz daha önce aldığımız sorumluluklar gereği omzumuza hangi yükü yüklerseniz yükleyin bunun altından kalkabilecek kardeşleriniziz. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Ancak bunun olmazsa olmazı AK Parti’nin tek başına iktidar olması, bunun olmazsa olmazı bizim Kars’tan güçlü gitmemizden geçiyor. Bununda olmazsa olmazı sizlerin bu davaya sahip çıkmanızdan geçiyor. Allah sizlerden razı olsun ki bu davaya dün olduğu gibi bugün de yarın da sahip çıkacaksınız” diye konuştu.

AK Parti Kars milletvekili adayı Ahmet Arslan, daha sonra gençlerin sorunlarını, gençlerin isteklerini ve AK Parti’den beklentilerini dinledi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda gençler sorun ve sıkıntılarını Arslan’a anlatma fırsatı buldu.

AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, gençlerle tatlı yedi, çay içti. Daha sonra tek tek gençlerle tokalaşan Arslan’ı kafede dışarı çıkan gençler yolcu etti. Bazı gençlerin Arslan’ın elini sıkı sıkı tutması ise objektiflere takıldı.
Kaynak: İHA