Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Seçim Çalışmalarını Köylerde De Sürdürüyor

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Akdağmadeni ilçesinde esnaf ziyaretlerinden fırsat buldukça köylere de giderek, seçmenle yüz yüze görüşüp, dertlerini dinliyor, adaylığı konusunda seçmeni bilgilendiriyor.

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Seçim Çalışmalarını Köylerde De Sürdürüyor
Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, gittiği köylerde de seçmenin ilgisiyle karşılaşıyor. Gündüz saatlerinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Kayalar, akşam saatlerinde ise doğum yeri olan Akdağmadeni ilçesine bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdürürken, hasret gideriyor. Zamanın çok kısa ve sınırlı olması nedeniyle her köye gitme imkanın bulunmadığını belirten Kayalar, “Gönül istiyor ki; tüm köylerimize uğrayıp, vatandaşlarımızla yüz yüze görüşelim ama bu mümkün olmuyor. Ancak, imkan buldukça yakın köylerimize, yol üzerindeki köylerimize uğrayıp, selamlaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Yozgat insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Kayalar, “Ne mutlu bana ki Yozgatlıların sevgi ve teveccühleri ile Yozgat için Türkiye için çok daha emin adımlarla çalışmalarıma devam edebiliyorum. Görevde bulunduğumuz dönem içerisinde hiçbir zaman Yozgatlımızı hangi siyasi partiye oy verdin, hangisine oy vermedin diye tasnif etmedik. İki kamyon taş gönderip gerisini seçimde bize oy verirseniz size göndeririz şeklindeki bir zilletin, acizliğin, küçüklüğün içine bu kardeşiniz hiç düşmedi” diye konuştu.

5 dönem milletvekilliği ve bakanlık görevinde bulunduğunu hatırlatan Kayalar, sadece bir milletvekilliği peşinde koşmadığını, seçilmesi halinde 1 Kasım sonrasında gündeme gelecek olan yeni siyasi oluşumun liderinin kendisinin olacağını da yaptığı konuşmalarında vurguluyor.
Kaynak: İHA