AK Parti Grup Başkanvekili Kubat Açıklaması

"Tankımızı, topumuzu, savaş gemimizi, helikopterimizi yaptık, inşallah uçağımızı da yapacağız"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Doğan Kubat, Türkiye'nin dünyada insansız hava aracını yapan üçüncü ülke olduğunu belirterek, "Tankımızı, topumuzu, savaş gemimizi, helikopterimizi yaptık, inşallah uçağımızı da yapacağız" dedi.

Güngören Cevizlik Tesisleri Şehrigül Restoran'da düzenlenen "Erzincanlılar Buluşması"nda konuşan Kubat, 2001 yılında yola çıktıklarında, "AK Parti olarak kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağız" dediklerini anımsatarak, "13 yılda biz bu anlayışla yola devam ettik, olmaz denilen şeyler oldu, yapılmaz denilen, hayal bile edilemez denilen şeyler yapıldı" diye konuştu.

Türkiye'nin dünyada insansız hava aracını yapan üçüncü ülke olduğunu belirten Kubat, "Tankımızı, topumuzu, savaş gemimizi, helikopterimizi yaptık inşallah uçağımızı da yapıcağız" ifadesini kullandı.

Ülkeyi faiz ve borç bataklığından kurtardıklarını söyleyen Kubat, 2002 yılından bu yana geçen 13 yılda faiz lobilerine gidecek 650 milyar liranın, AK Parti kadroları tarafından millete aktarıldığını söyledi.

"Ülke ateş çemberinden geçerken particilik, küçük oy hesaplarıyla siyaset yapmayı ben doğru bulmam, siyasetin etiğine de uymaz. İşte bu zorlu süreçte tek başımıza yaparız, milletimiz arkamızda dedik" ifadesini kullanan Kubat, şöyle devam etti:

"Çeşitli siyasi partilere oy vermiş kardeşlerimiz var, onlara saygı duyarım, şu fotoğrafı iyi görmelerini isterim, liderlerinin 7 Haziran'dan sonra ülke böyle bir durumdayken sergilediği tutumları vicdanlarında iyi değerlendirmelerini tavsiye ederim."

Programa, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, milletvekili adayları ve partililer de katıldı.
Kaynak: AA