Baybatur Açıklaması 'Cumhuriyet Tarihinin En Başarılı Dönemi AK Parti Dönemidir'

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Köprübaşı ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet eden Baybatur, cumhuriyet tarihinin en başarılı döneminin AK Parti dönemi olduğunu ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Baybatur Açıklaması 'Cumhuriyet Tarihinin En Başarılı Dönemi AK Parti Dönemidir'
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Köprübaşı ziyaretinde esnaf ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti Köprübaşı ilçe Başkanlığını ve Köprübaşı Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

Köprübaşı ilçesi ziyaretinde konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, sadece yeni projeleri hayata geçirmedikleri, diğer hükümetler döneminde yarım bırakılan projeleri de üstlenip tamamlayarak milletin hizmetine sunduklarını belirtti.

"MİLLETİMİZ, AK PARTİ SÖYLEDİYSE YAPAR DİYOR"

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin ciddi bir sıçrayış yaptığını ve dünya ülkelerinin gözdesi haline geldiğini söyleyen Baybatur, "Biz sözünü verdiğimiz her şeyi yapıyoruz ve milletimiz de ‘AK Parti söylediyse yapar’ diyor. Bakın Köprübaşı Borlu’da Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait yurt bitmek üzere. Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu İnşaatı devam ediyor. Her yıl yüzlerce yeni proje ve yatırımlara imza atarak milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK PROJELERİNE İMZA ATTIK"

Türkiye Cumhuriyetinin, AK Parti iktidarı ile kurulduğu günden bu zamana kadar en büyük kalkınmayı yaşadığını ve 2023 hedefleri doğrultusunda daha büyük projelere imza atacaklarını dile getiren Baybatur, bu hizmetlerin katlanarak devam etmesi için vatandaşlar ve partililerden 1 Kasım seçimlerinde destek istedi. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un Köprübaşı ilçesi ziyaretine, AK Parti İlçe Başkanı Regaip Topuz, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA