Kepçe Yüklü Kamyon Minibüsle Otomobile Çarptı Açıklaması 4 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kepçe Yüklü Kamyon Minibüsle Otomobile Çarptı Açıklaması 4 Yaralı
İzmit Gazanfer Bilge Bulvarından Perşembe Pazarı istikametine giden 16 SJ 440 plakalı kepçe yüklü kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle trafik ışıklarında duramayarak yola fırladı. Kamyon, Turan Güneş Caddesinden Perşembe Pazarı istikametine giden İbrahim Ş. idaresindeki 41 NV 698 plakalı minibüse ve ardından Kocaeli Devlet Hastanesinde sağlık personeli Mehmet Ç.’nin oğlu ve eşinin içinde bulunduğu 41 PR 749 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle minibüs içerisinde bulunan sürücü İbrahim Ş. araçtan çıkartılırken, yolcu olan İzzet D. araçta sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken araçta sıkışan İzzet D. itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Otomobilde bulunan sürücü Berat Ç. ile annesi Meryem Ç. de yaralandı.

Yaralılardan Meryem Ç. ile oğlu Berat Ç., Kocaeli Devlet Hastanesine, minibüs sürücüsü İbrahim Ş. ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine, İzzet D. ise İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle santral kavşağında trafik kontrollü olarak verildi.

Kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA