Başkan Sağıroğlu İlçede Asfaltsız Ve Betonsuz Yol Bırakmamaya Kararlı

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçede asfaltsız yol bırakmamak için adeta gecesini gündüze katarak çalışıyor. Geçtiğimiz yıl asfaltlamada ve betonlamada rekor kıran Başkan Sağıroğlu bu yıl da gözünü yükseklere dikti.

Başkan Sağıroğlu İlçede Asfaltsız Ve Betonsuz Yol Bırakmamaya Kararlı
Kayabaşı Mahallesinde ki yapılan betonlama çalışmasını yerinde inceleyen Başkan İbrahim Sağıroğlu, “Geçtiğimiz sezonun rekorunu egale edip, vatandaşımızın ayağını çamura değdirmeyeceğiz” dedi.

Başkan Sağıroğlu 24 mahallede betonlama çalışmalarını tamamladıklarını belirterek “Kayabaşı Mahallesi ile birlikte 24 mahallede betonlama çalışmalarını tamamladık. Büyükşehir Yasası’nın ardından ana halterler olmak üzere betonsuz ve asfaltsız yolumuz kalmayacak demiştik. Yüce Mevlam’a şükürler olsun ki bunu başardık. 24 mahallemizin tamamında bu çalışmamızı tamamladık. Yedi mahallemizde de asfaltlama çalışmamıza başlayacağız. Bu çalışmalarımızda başta mahalle muhtarlarım olmak üzere, belediye meclis üyelerim ve çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Durmak yok Yomra için hizmete devam” dedi.

Kaynak: İHA