Edirne Şahi Spor Kulübü Başkanı Delen Açıklaması

"Sporcularımızın eğitimlerine devam etmesine özen gösteriyoruz"

EDİRNE - Edirne Şahi Spor Kulübü Başkanı Şamil Doğu Delen, "Sporcularımızın eğitimlerine devam etmesine özen gösteriyoruz" dedi.

Delen, Aliço Pehlivan Güreş Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, kulübün bir yıl önce kurulduğunu hatırlattı.

Birçok başarıya imza attıklarını dile getiren Delen, şunları kaydetti:

"Şu an 10 branşta 3 yüze yakın sporcumuz var. Sporcularımızın eğitimlerine devam etmesine özen gösteriyoruz. Sporun yanı sıra bünyemizde eğitim görmeyen bir sporcu yoktur. Sporcularımızın hayat şartları nedeni ile eğitimlerini yarıda bırakanları dahi örgün eğitim ve açık öğretim lisesine kayıtlarını yaptırdık ve desteklemeye devam ediyoruz. Kasım ayı itibariyle kulübümüzün üyeleri olan eğitmenler tarafından sporcularımıza ücretsiz matematik ve İngilizce kursu verilecektir. Ayrıca kulübümüz Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'na 2 adet proje vermiş, bir projesini de Trakya Kalkınma Ajansı'na vermeye hazırlanmaktadır.

Kulübümüze ve bütün kulüplere kapılarını ardına kadar açan spor il müdürlüğüne ve sporcuların ağabeyi il müdürümüz Serhat Ocak' a, kulübümüzün faaliyetlerini yakından takip eden ve desteklerini esirgemeyen valimiz sayın Dursun Ali Şahin'e sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum."

Toplantıya, sporcular, veliler ve kulüp üyeleri katıldı.
Kaynak: AA