Erciş Belediyesi Yeni Araç Filosunu Tanıttı
Van’ın Erciş Belediyesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verilmek üzere 8 adet kamyon alarak araç filosunu genişletti.

Üzerinde geçtiğimiz hafta ’özyönetim ilanına’ katıldığı gerekçesiyle gözaltına alınıp çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Diba Keskin’in tutuklanmasını kınayan siyah bez ve ’irademe dokunma’ yazılarının olduğu pankartlar asılan araçlar için gerçekleştirilen törene HDP Van milletvekili adayı Yeliz Zozan Yıldırım, HDP ve DBP Erciş ilçe yöneticileri, Erciş Belediyesi encümen üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.
İlçede hizmet verecek Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir adet Et Taşıma Aracı’nın da dahil edildiği filo, şehir turundan sonra törenin düzenleneceği 7 Haziran Barış Parkı’na getirildi.
Burada konuşan Erciş Belediyesi belediye meclis üyesi Mecit Sargut, belediye ve ilçe halkına kazandırılan kamyonların belediye eş başkanı Diba Keskin’in emekleri sonucunda getirildiğini söyledi.
