Kumluca'da Gençler, Ankara'da Yaşamını Yitirenler İçin Dua Etti

Antalya’nın Kumluca İlçesinde Antalya İl Müftülüğü Kumluca Gençlik Koordinatörlüğüne bağlı gençler sabah namazında Ankara’da yaşamını yitirenler için dua etti.

Kumluca'da Gençler, Ankara'da Yaşamını Yitirenler İçin Dua Etti
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle sabah namazında Kumluca Merkez Eski Camide buluşan gençler, namazın ardından Camii İmam Hatibi tarafından okunan Kuranı dinlediler. Salavat ve ilahilerden sonra cami cemaati ile birlikte topluca dua yapıldı. Programdan sonra cami bahçesinde Kumluca Gençlik Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan çorba ikramı yapıldı.

Kumluca İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, “Ankara’daki menfur terör saldırısı milletimizin kalbine düşmüştür. Şimdi birlik olma zamanıdır. Şimdi ibadetle, namazla yeniden dirilme ve buluşma vaktidir. Yüce Allah milletimizi bölmek, ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermesin. Dualarımız ülkemizin birlik ve bütünlüğü, barış ve huzuru içindir” dedi.

Kumluca Gençlik Koordinatörü Bayram Tekin; “Antalya İl Müftülüğü Kumluca Gençlik Koordinatörlüğü olarak her ay belirlenen günlerde toplanıyoruz. Gençlerimizin değer yargılarını bilmeleri ve ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak bu çocuklarımızı milli ve manevi duygularla donatmaktır. Çocuklarımızı bu duygularla yoğurmak ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA