Proje Ekibinden Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibi, ilçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı ‘yı makamında ziyaret ettiler.

Proje Ekibinden Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret
Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinde yer alan öğrenciler, Proje Koordinatörü Mustafa Bozkurt ve Okul Müdürü Ömer Yahşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu başkanlığında, Denizcilik Alanında İşletmede Meslek Eğitimi ve Koordinatörlük Çalışması (Erasmus + projesi) kapsamında 14-24 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg şehrinde yaptıkları stajı tamamladıktan sonra kaymakam YAPICI’ya bilgiler vermek için makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri yurtdışındaki izlenimlerini Kaymakam Mehmet Yapıcı ile paylaşarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Öğrencilere yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kaymakam Yapıcı: “Bundan sonraki eğitimlerinizde öğrenci arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız” dedi.

Kaynak: İHA