O Ses Türkiye Son Bölüm - Gökhan Özoğuz'dan Acun Ilıcalı'ya 'Beni Ameliyat Ettirsene' / İzle

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz Fırtınası Devam Ediyor... Gökhan'ın programın dünkü bölümünde Acun Ilıcalı'ya sorduğu soru izleyenleri kahkahalara boğdu...

O Ses Türkiye Son Bölüm - Gökhan Özoğuz'dan Acun Ilıcalı'ya 'Beni Ameliyat Ettirsene' / İzle
TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz, Hadise ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yeni bölüm ile izleyicisiyle buluştu.

O Ses Türkiye'nin dün akşamki bölümünde sahneye çıkan birçok yarışmacı bir üst tura yükselebilmek için ellerinden geleni yaptı.

GÖKHAN'IN AMELİYAT SORUSU HERKESİ GÜLDÜRDÜ!

O Ses Türkiye'nin muzip jüri üyesi Gökhan Özoğuz yaptığı hareketler ve kurmaya çalıştığı birbirinden ilginç cümlelerle izleyenleri yine güldürdü.

Ön çapraz bağlarının kopuk olduğunu söyleyen Gökhan, 'Acun şu benim dizimi ameliyat ettirsek ya..'' diye sordu. Soruya gülerek cevap veren Ilıcalı, ''Gökhancım seni zaten sezon sonu alacağız toparlayıp birdahaki sezona hazırlayacağız'' dedi.

Gökhan Özoğuz ile Acun Ilıcalı'nın arasında geçen muhabbet başta jüri üyesi Hadise'yi olmak üzere tüm stüdyoyu kahkahalara boğdu.