Genel Başkan Atasoy’dan Konya Valisi Erol’a Ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Konya Valisi Muammer Erol'u ziyaret etti.

Genel Başkan Atasoy’dan Konya Valisi Erol’a Ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Konya da ilk olarak Konya Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti. Nezaket Emine Atasoy Konya Valisi Muammer Erol’u ziyaretinde Konya'da bulunmaktan dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konya hoşgörü sahibi insanıyla ekonomisiyle yatırımcısıyla yüz ölçümüyle jeopolitik konumu ve tarihiyle ülkemizin en önemli şehirlerinden birisidir” dedi

Nezaket Emine Atasoy Konya Valisi Muammer Erol’a Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun Konya’da yapılanması hakkında bilgi verdi. Başkan Atasoy, “Biz Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Türkiye’nin en önemli ekonomi ticaret ve sanayi kenti olan Konya’da Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası işbirliğiyle ve Konya Valiliğimizin destek ve katkılarıyla Ulusal ve Uluslararası Formatta Ekonomi ve Ticaret Zirveleri yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Konya Valisi Muammer Erol ise, Nezaket Emine Atasoy’un Konya’ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. Vali Erol, Sivil Toplum Kuruluşları’nın önemine değinerek, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çalışmaları faaliyetleri ülkemizin her anlamda kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır” şeklinde konuştu.


Vali Erol, Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun faaliyetlerini takip ve takdir ettiklerini ifade ederek, “Konya’da Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun Konya şehrinin Konya halkının kalkınmasına yönelik Konya Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yapacağı projelere faaliyetlere ve organizasyonlara katkı koymak ve destek vermek bizi mutlu eder” açıklamasında bulundu.
Kaynak: İHA