Vatandaştan Çiller'e 'siyasete Dön'Çağrısı

Manisa'da esnaflık yapan Memduh Kocabaş, Eski Başbakan Tansu Çiller'e üç kez faks göndererek önümüzdeki genel seçimler için 'Siyasete geri dön' çağrısında bulundu.


Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan Memduh Kocabaş Eski Başbakan Tansu Çiller'in siyasete dönmesi için çağrıda bulundu. Talebini Çiller'e 3 kez faks göndererek ileten Kocabaş, Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker’e de talebini yineledi. Kocabaş, ”Doğru Yol Partisi tabanı, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde iktidar alternatifi olarak, Demokrat Parti’yi ve Prof.Dr. Tansu Çiller’i tekrar Türk siyasetinde görmek istiyoruz. Bu nedenle üç kez faks çekerek Tansu Çiller’e geri dön çağrısında bulundum” dedi.

"GELİŞİNİZ YENİDEN UMUT OLACAK"
Kocabaş’ın aktif siyasete geri dön çağrısı yaptığı mektubunda şu ifadeler yer alıyor: ”Sayın Başbakanım, Genel Başkanım. Sizin bizlere ihtiyacınız yok. Fakat bizim sizlere ihtiyacımız var. Siz her şeyi bilen, iyi tanıyan cesur, dürüst, mert, kalender bir insansınız. Tam manası ile bir parti liderisiniz. Aktif siyasete dönmeniz halinde insanların yüzleri gülecek. Gelişiniz yeniden umut olacaktır.”
Talebi alan Doğru Yol Partisi eski Genel Sekreteri ve Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker ise ”Eski Başbakanlardan Prof.Dr. Tansu Çiller ‘in Manisa’da aktif olarak siyasete dönmesini isteyenler bir hayli fazla. Fakat aktif siyaset yapmayacağına dair bilgilerim var" dedi.

Kaynak: İHA