Ak Parti Gençlik Kolları'ndan Suriyeli Halil'e Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, "Suriye'den gelip ülkemizde misafir olan herkes bizim kardeşimizdir, biz her konuda onların yanındayız. Hiç kimsenin kardeşlerimizi hor görmesine müsaade etmeyiz" açıklamasında bulundu.

AK Parti'den yapılan açıklamada, Boynukalın'ın bir restoranda müşteriden kalan patatesi yediği için işletme müdürü tarafından darp edildiği belirtilen Suriyeli Halil'i evinde ziyaret ettiği bildirildi.

Halil ve ailesi ile görüşen Boynukalın, "Suriye'den gelip ülkemizde misafir olan herkes bizim kardeşimizdir, biz her konuda onların yanındayız. Hiç kimsenin kardeşlerimizi hor görmesine müsaade etmeyiz" ifadesini kullandı.
Halil'in babası Zekeriya'nın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sizin gibi hassasiyetli gençlerle bu ülke çok daha iyi yerlere gelecektir. Cumhurbaşkanımızdan Basbakanımızdan Allah razı olsun. Bizleri savaştan kurtardılar ülkelerinde misafir ediyorlar" dediği kaydedildi.
Öte yandan okula gitmek istemeyen Halil'in, Abdurrahim Boynukalın tarafından ikna edildiği ve okula gitme sözü alındığı da belirtildi.
Kaynak: AA