Filinta 6. Bölüm Filinta Mustafa seri katili bulabilecek mi?

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Filinta 6. Bölümüyle 27 Ocak Salı akşamı ekanlarda olacak. İşte Filinta 6. Bölüm fragmanı ve özeti...

Filinta 6. Bölüm Filinta Mustafa seri katili bulabilecek mi?
Filinta Dizisi 6. Bölüm özeti:

GEÇMİŞİN İZLERİ ASLA SİLİNMEZ!
Filinta Mustafa, zamana bırakılmış bir intikamın peşinde koşan, seri cinayetler işleyen bir katilin ve onun maktullerin yanına bıraktığı saatlerin sırlarını çözmek için harekete geçiyor. Saatlerin sırrını çözmek, yeni bir cinayete engel olmak için zamanla yarışıyor.

Filinta Mustafa saatlerin sırrını çözerek seri katili bulabilecek mi? Filinta ' da geçtiğimiz bölüm Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) Fener Patriğini kurtarıp, Osmanlı Devleti'ni bir Balkan savaşından kurtarmışlardır.

Boris Zaharyas'ın (Serhat Tutumluer) İstanbul üzerindeki oyunları devam etmektedir. Boris, devletin bir banka kuracağı haberini almış, bu bankaya ortak olabilmek için çalışmalara başlamıştır. Bu arada İstanbul'da seri cinayetler işlenmeye başlamıştır.

Katil her işlenen cinayetin yanına bir saat bırakmaktadır. Filinta Mustafa ivedilikle bu vakanın peşine düşer. Acaba seri cinayetler işleyen bu katili, bir sonraki kurbandan önce bulabilecek midir?

Ve tüm bunların ucu Filinta ' nın can düşmanı Boris Zaharyas ' a dayanmaktadır. Filinta Mustafa gizli kalmış geçmişi hakkındaki büyük gizemi çözmek için de hiç beklenmedik bir yerden yardım alacaktır.