Star Wars Serisinin Tanınmış Karakteri 'stromtrooper'Forum Kayseri'ye Geliyor

Star Wars Serisinin Tanınmış Karakteri “Stormtrooper” Forum Kayseri’ye geliyor
Dünyanın en büyük eğlence markalarından Star Wars, televizyon için hazırlanan Star Wars Asiler adlı yepyeni bir çizgi filmle 4 Ekim’de Disney Channel Türkiye ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Star Wars Serisinin Tanınmış Karakteri 'stromtrooper'Forum Kayseri'ye Geliyor

Bu macera dolu serinin lansmanı kapsamında ise Forum Alışveriş Merkezleri işbirliğiyle 20 Eylül 2014, Cumartesi günü 9 ilde eş zamanlı etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında ilgili AVM’lerdeki Cinemaximum’larda Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünün Türkiye’de ilk defa gösterimi yapılacak.

Stormtrooper’ın Kayseri Çıkarması…
Star Wars Asiler’in Disney Channel’da başlaması ve Forum Alışveriş Merkezleri işbirliğiyle gerçekleşecek lansmanı çerçevesinde, Klon Birliğine bağlı bir Stormtrooper üç ayrı şehire yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. 13 Eylül Cumartesi 13:00-18:00 saatleri arasında (belirli aralıklarla) Forum Kayseri’deki etkinlik alanına gelecek Star Wars hayranlarına Stormtrooper ile tanışıp hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı sunulacak.

Star Wars Asiler lansman etkinliğine katılım 1-17 Eylül tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezleri ve Gordion’da 100 TL’lik alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekilişle mümkün olacak. Etkinlik detayları alışveriş merkezlerinin web sitelerinden ve Disney Channel Türkiye Facebook sayfasından takip edilebilir.
Kaynak: İHA