Altaç’tan Hükümetin Güven Oyu Alması Değerlendirmesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 439 milletvekilinin katılımı ile gerçekleşen ve 62. hükümetin 306 kişinin desteği ile güven oyu almasını değerlendiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti’ye en büyük güveni halkın verdiğini söyledi.

Altaç’tan Hükümetin Güven Oyu Alması Değerlendirmesi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, TBMM’de 439 milletvekilinin katılımıyla gerçekleşen 62. hükümetin güven oyu almasını değerlendirdi. Milletin hükümete çok güçlü bir güvenoyu verdiğini ifade eden Altaç, ülkemizin barışçıl diyalogdan yana hakkı ve hukuku savunan dış politikası, milletten bir kez daha tam not aldığını söyledi.

Altaç, “AK Parti’nin felsefi, yaklaşımı 77 milyona hizmettir. Kendi tarihimizden aldığımız dinamikleri bir gelecek vizyonuyla birleştirerek, önümüzdeki dönemde özellikle ülkemizi 2023 yılında küresel güç haline getirmektir. Burada temel dayanağımız demokrasi ve siyasal anlamda demokratikleşmeyi daha da derinleştirerek millet, devlet birlikteliğini sağlamak, ekonomik alanda sürdürülebilir insani kalkınmayı tahkim ederek ülkemizin ekonomik kapasitesini yükseltmek, bütünleşmiş yeni bir güvenlik anlayışıyla aktif ve etkin dış politikayı ülkemizin uluslararası itibarının temeli kılmaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana kendini halkına hizmete adamış bir hizmet partisidir. Geçmişte uyguladığımız her kesimi kucaklayıcı politikalarımız yeni dönemde devam edecektir. Bu anlamda hükümetimizin güven oyu alması inşallah ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA