Aksuvital Worldfood Fuarına Katılacak

Gıda firmalarının bir araya geleceği Worldfood-İstanbul 22. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nda AksuVital bitkisel gıda, gıda takviyeleri ve dermokozmetik ürünlerini sergileyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AksuVital, Shiffa Home ve Softem markalı ürünleri ile fuarda yer alacak olan AksuVital, arı ürünleri, macun, pekmez, bitkisel karışımlar, besin takviyeleri, öğütülmüş ürünler, bitkisel çaylar gibi gıda ürünlerinin yanı sıra bitkisel bakım yağları, karışım yağlar, dermokozmetik ürünleri ve sporculara yönelik ürünlerini sergileyecek. Bu fuarda ayrıca özellikle pazara yeni sunulan ve sunulacak en yeni ürünler ilk defa tanıtılacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, "Bu fuar yabancı ziyaretçileri ile önemli uluslararası bir fuar niteliği taşımakta olup gıda sektörü profesyonellerini bir araya getirirken, önemli ticari anlaşmalar yapılması için uygun bir zemin oluşturmaktadır. Fuarda sergileyeceğimiz ürünlerle ilgili yeni ulusal ve uluslararası ticari anlaşmalar yaparak ürünlerimizi daha geniş kitlelere sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA