Koç Holding'e İnsan Kaynakları Alanında Ödül

Koç Holding, Kritik Performans Göstergeleri (KPI) Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileşŸtirme Projesi" ile danışŸmanlık şŸirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından Mükemmellik ǖdülü'ne layık görüldü.

Koç Holding açıklamasına göre, danışŸmanlık şŸirketleri arasında gösterilen Brandon Hall Group'un düzenlediğŸi Mükemmellik ǖdülleri'nin bu yılki sahipleri açıklandı. Koç Holding, "KPI Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileşŸtirme" projesiyle Uluslararası Stevie ǖdülleri'ndeki başŸarısının ardından, dünyanın en prestijli danışŸmanlık şŸirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından Mükemmellik ǖdülü'ne layık görüldü.


ǖdül töreni, 28-30 Ocak 2015 tarihlerinde ABD'de düzenlenecek Mükemmellik Konferansı'nda gerçekleşŸecek.
Açıklamaya göre, "KPI Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileşŸtirme Projesi" ile, Koç TopluluğŸu'nun İnsan Kaynakları vizyonuna hizmet edecek ölçme ve değŸerlendirme altyapısı kuruldu. Süreç online bir veri yönetim sistemi ile şŸirketlere yapılan saha ziyaretlerini içeriyor.
Proje sayesinde, İnsan Kaynakları uygulamalarının performansı ölçülerek etkinliğŸi değŸerlendiriliyor. ǖlçüm sonuçları, Koç TopluluğŸu içerisinde şŸirket bazında analiz edilebildiğŸi gibi, sektörel ve uluslararası bazda kıyaslanabiliyor. Süreç ve göstergelerin değŸerlendirilmesi neticesinde, iyileşŸtirme alanları tespit ediliyor ve uzun vadeli hedefler belirleniyor.

 
Kaynak: AA