Arı, Chp İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Eski İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Arı, Antalya Sanatçılar Derneğinde (ANSAN) düzenlediği basın toplantısında, CHP Antalya İl Başkanlığının 12 Ekim'de kongreye gideceğini hatırlattı.
30 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin istediği sonucu alamadığını, büyükşehir belediyesini kaybettiğini anımsatan Arı, "Gönül isterdi ki büyükşehir dahil, bütün ilçelerde CHP'li kadroların iş başına gelsin ama olmadı. Seçimden sonra Antalya'da CHP'de, dağınık, kendi içinde tartışma yaşayan bir parti görüntüsü oluştu" dedi.

Partide tabanda bir toparlanmanın sağlanması, birleştirici dengelerin bir araya getirilmesi, huzurun sağlanması gerektiğine işaret eden Arı, "Partideki emekçilerin ve tabanın talebi üzerine il başkanlığına aday oldum" diye konuştu.

Gazetecilerin Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın desteğini alıp almadığı sorusuna Arı, kendisinin her kesimin desteğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Artık parti içinde bir grubun adayı gibi algılamanın ortadan kalkması gerektiğine işaret eden Cavit Arı, "Sadece bir kesimin adayı değil, her kesimin adayıyım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğünü ve kendisine başarılar dilediğini anlatan Arı, kamuoyuna adaylığını açıkladıktan sonra ilçe teşkilatları ile belediye başkanlarını ziyaret edeceğini bildirdi.
Kaynak: AA