Kaymakam Turan'dan, Gtb’ye Veda Ziyareti

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Ticaret Borsası'na (GTB) veda ziyaretinde bulundu.


Kütahya Vali Yardımcılığı görevine atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, veda ziyaretleri kapsamında GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakoğlu ile bir araya geldi.

GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur, GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay ve Meclis Üyesi Cesim Arslan'ın da hazır bulunduğu veda ziyaretinde Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep'ten çok güzel duygular ve dostluklarla ayrıldığını dile getirdi.

Şahinbey'de görev yaptığı süre boyunca hep en iyi hizmeti vermeyi, vatandaşla iç içe olmayı kendilerine ilke edindiklerini kaydeden Kaymakam Turan, "Üç yıl süreyle büyük bir onur ve şevkle görev yaptığım Gaziantep, gönlümde her zaman ayrı bir yer ve önem taşıyacak" dedi.

Turan ayrıca, GTB'ye Şahinbey kaymakamlığının çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan'ın görev süresi boyunca toplumun tüm kesimleriyle her zaman örnek bir uyum içerisinde çalıştığını belirten GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, "Tüm kentin güzel insan olarak benimsediği ve kucakladığı sayın kaymakamımıza, şehrimize ve ülkemize sağladığı değerli katkılardan dolayı müteşekkiriz. Tüm hizmetlerinde Devletin gülen yüzünü ve şefkatini ortaya koyan kaymakamımıza yeni görev yerinde de üstün başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan ziyaret sonra GTB Başkanı Tiryakioğlu tarafından Kaymakam Turan’a günün anısına özel plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA