Başkan Tok’tan Kaymakam Narinoğlu’na Plaket

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’ın gerek belediyesi gerekse kaymakamlığı ile bir bütün olarak aile olduğunu söyledi.

Başkan Tok’tan Kaymakam Narinoğlu’na Plaket

İçişleri Bakanlığı’nın son vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile Kocaeli’nin Karamürsel Kaymakamlığı’na atanan İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

TOK'A TEŞEKKÜR
Gerçekleştirdiği veda ziyaretinde Başkan Tok'a teşekkürlerini ileten Narinoğlu, "İlkadım ilçemizde görev yaptığımız süre içerisinde gerek yerel yönetimler gerek resmi kurum ve kuruluşlar ile iletişim içinde çalışarak hep birlikte başarılara imza attık. Yaptığımız çalışmalar kapsamında İlkadım ilçemize faydamız oldu ise ne mutlu bizlere. İlkadım'da görev yapmak benim için onur ve gurur oldu. Görev yaptığım süre desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen İlkadım Belediye Başkanı'na teşekkür ediyorum" dedi.

"BÜYÜK AİLE İLKADIM"
İlkadım'ın büyük bir aile olduğunu ve resmi kurumlar ile iletişimin önemli olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile Kocaeli’nin Karamürsel Kaymakamlığı’na atanan İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na yeni görev yerinde başarıları diliyorum. İlkadım'da görev yaptığı sürece gerçekleştirdiği hizmet ve çalışmalarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlkadım gerek belediyesi gerek kaymakamlığı ile bir bütün olarak ailedir. Kurumlar arası iletişim her zaman önemlidir. Bizler de kurumlar arası iletişimi hiç bir zaman aksatmadan kaymakamlığımız ile birlikte güzel işlere imza attık. Çalışmalarımızda bizlere destek ve önerilerini esirgemeden yardımcı olan Kaymakamımız Ahmet Narinoğlun'na teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Veda ziyaretinin ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kaymakam Ahmet Narinoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

MİLLETVEKİLİ BAKIR’DAN ZİYARET
İlkadım Kaymakamı Ahmet Narioğlu’nun ziyaretinin ardından AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti. İlkadım’da sürdürülen çalışmalar hakkın Başkan Tok’tan bilgi alan Bakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a başarılar diledi.
Kaynak: İHA