Konya Tyb'de 'Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye Vizyonu' Programı

AK Parti Konya İl BaşŸkanı Ahmet Sorgun, Türkiye Yazarlar BirliğŸi Konya şžubesi tarafından 20 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek programda, "BaşŸbakan DavutoğŸlu ve Yeni Türkiye Vizyonu" konulu konuşŸma yapacak.


TYB Konya şžube BaşŸkanı Mehmet Ali KöseoğŸlu yaptığŸı açıklamada, Ahmet DavutoğŸlu'nun başŸbakan olmasının ardından, özellikle Konya olarak yapılması gerekenler olduğŸuna inandıklarını belirtti.

DavutoğŸlu'nun, Konya olarak, siyasi kimliğŸinin ötesinde bu toprakların yetişŸtirdiğŸi en kıymetli isimlerden biri olduğŸunu ifade eden KöseoğŸlu, şŸunları kaydetti:

"Bundan önce olduğŸu gibi bundan sonra da Türkiye'nin kaderine doğŸrudan katkıda bulunacak Sayın BaşŸbakanımız Ahmet DavutoğŸlu ve onun hayata geçirmek istediğŸi Yeni Türkiye Vizyonu hakkında söz söyleyebilecek kişŸilerin başŸında, TYB üyemiz ve AK Parti İl BaşŸkanımız Ahmet Sorgun gelmektedir. Ahmet Sorgun abimizin sohbeti, Yeni Türkiye Vizyonu'nun anlaşŸılması açısından da önemli bir başŸlangıç olacaktır. Tüm ilgilileri 20 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'te Konya İl Halk Kütüphanesi Salonu'ndaki programımıza davet ediyor, hayırlı bir program olmasını umuyorum."

 
Kaynak: AA