Tunceli Valisi Osman Kaymak, Başkan Selahattin Gürkan’ı Ziyaret Etti

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Başkan Selahattin Gürkan’ı Ziyaret Etti

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kendileri 1995 yıllarında Battalgazi Kaymakamıydı ve güzel bir dostluk kurmuştuk. Battalgazi’ye gelen kaymakamlar hep iz bırakmışlardır. Bunlarda birisi de Osman Kaymak'tır. Tunceli Valimiz Osman Kaymak başarılı çizgisiyle daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Bu vesile ile sayın valimizi burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim” dedi.

Tunceli Valisi Osman Kaymak ise, “1995-98 döneminde Battalgazi Kaymakamıydım. Son kararname ile Tunceli Valiliği’ne atandım. Malatya gerçekten meslek hayatımda önemli bir yer. Çok dostlarımız oldu. Bu dostlardan biri de sayın başkanımızdır. Halkımız, hizmetin en iyisine layıktır. Bu hizmetleri Selahattin Başkanın yapacağından eminim. Malatya'da gönül bağımız var. Tunceli de değişik sorunları mevcut. Tüm dostlardan dua bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kervansaray Sanat Merkezi tarafından yapılan bir tabloluyu Tunceli Valisi Osman Kaymak’a hediye etti.
Kaynak: İHA